Jelenlegi hely

Étkező garnitúrák

Étkezőjének, konyhájának, nappalijának dísze lehet egy odaillő, esztétikus, kényelmes étkező garnitúra. A családi vacsorák, ebédek, nélkülözhetetlen kelléke az étkező garnitúra, ahol az asztal köré ülve a család minden tagja örömmel találkozik szeretteivel, és megbeszélhetik élményeiket illetve új terveket szőhetnek. Esténként, amikor a család minden tagja haza érkezik, szülők a munkából, gyerekek az iskolából, a vacsora mellett van lehetőség, hogy elmeséljük szeretteinknek, mi történt velünk az nap, gyerekeink elmeséljék milyen élményeik voltak az iskolában.
Ezeknek az élményeknek fontos helye az étkező garnitúra, ahol családtagjaink és barátaink kényelmesen el tudnak helyezkedni egy jó beszélgetéshez, étkezéshez. Áruházunkban igényeinek megfelelő étkező garnitúrákból választhat, ami dísze az otthonának és mindenki szeretettel tölti ott idejét. Áruházunkban igényeinek megfelelő méretű, színű és anyagú étkező garnitúrákból választhat annak megfelelően, mekkora méretű asztalt és mennyi székkel szeretne.

Oldalak

Az étkező garnitúrák asztalból és székekből állnak, amiknél fontos, hogy harmonizáljanak egymással és a konyhabútorral, étkező szekrénnyel. Kínálatunkban találhat különálló asztalokat és székeket is, így össze tudja válogatni saját ízlésének megfelelő kompozícióját is.
Nagy –és kisméretű asztalokat egyaránt talál üzletünkben, némelyikükhöz vendéglap is illeszthető és így bővítheti az asztal méretét igényei szerint. Ha az étkezőbe 12 személyes étkezőasztalt keres, vagy a konyhába egy viszonylag helytakarékos asztalt szeretne, erre is talál üzletünkben megoldást.
Étkező garnitúrák 2 személyes, 4 személyes, 6 személyes, 8 személyes, 10 személyes kivitelben, nagy választékban várják vásárlóinkat.
Az asztal alakja lehet, kör, ovális, négyzet vagy téglalap alakú. Az asztalhoz választhat favázas, fémvázas széket is, hagyományos vagy szánkó lábbal vagy akár a most divatos étkezőfotelt is.