Jelenlegi hely

Kanapék

A kanapé a nappali dísze, középpontja, legkedvesebb bútora a családnak, mert egy fárasztó nap után a család valamennyi tagja itt tud pihenni, feltöltődni, több értékes időt együtt tölteni. Vendégeinkkel, barátainkkal kényelmesen tudunk beszélgetni, egy pohár bort meginni, egy jó filmet megnézni. Áruházunkban a kanapék széles választékával várjuk Önt, ahol az igényének, pénztárcájának megfelelő legkényelmesebb darabot választhatja ki. A kanapé kiválasztása előtt érdemes figyelembe venni a nappali méretét, stílusát, színeit és a család életmódját is, hogy mennyi időt töltenek a nappaliban. A kanapék között kétszemélyes, háromszemélyes, sarokkanapé modelleket egyaránt széles választékban kínálunk.

Oldalak

A kanapék között kétszemélyes, háromszemélyes, sarokkanapé modelleket egyaránt széles választékban kínálunk. Fa vagy fém lábakon is állhatnak, így könnyűvé válik alattuk a takarítás, akár egy önjáró, házi kedvencként is funkcionáló porszívónak is.

A kanapéágyak könnyen fekvőhellyé alakíthatók, s nem csak nappal díszei szobánknak, hanem az éjszakai alvást is biztosítják, s az ágyneműt is tudja tárolni az ágyneműtartóban. Díszpárnákkal még több kényelmet nyújtanak.

Színes, mintás vagy egyszínű szövettel vagy bőrszövettel fedett, ízlésének otthonának megfelelő kárpitok széles választékából biztosan megtalálja az Önnek leginkább tetsző változatot.

Szemezgessen széles kanapé választékunkból, biztosan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbbet.