Jelenlegi hely

Konyhabútorok

A konyha szerepe napjainkban átértékelődött, a sütésen, főzésen kívül baráti, családi összejövetelek színterévé vált ahol elbűvölhetjük és vendégül láthatjuk ismerőseinket finom falatokkal, ezért nagyon fontos, hogy jól érezzük magunkat a saját konyhánkban és ne csak finom ételeinkkel, hanem a konyha meghitt hangulatával is elismerést váltsunk ki ismerőseinkből, melyhez nagyban hozzájárul a számunkra megfelelő konyhabútor kiválasztása. Áruházunkban széles választékban állnak vásárlóink rendelkezésére elemes és blokk konyhák. A konyhabútorok mellé színben és anyagban illő étkező asztal és szék is helyet kapott. Kollégáink segítségével 3D látványtervezéssel választhatja ki és tervezheti meg álmai konyhabútorát. Önnek csak fel kell mérnie konyhája méreteit és az Ön személyes igényeit, és a katalógusból vagy a kiállított darabokból kiválasztani az ideális konyhabútor színét és stílusát, melyben kollégáink segítenek.

A konyhabútor stílusa, színe, anyaga igen változatos lehet, a mai kor igényeit vettük figyelembe választékunk kialakításában. A magas fényű, matt, színes és fehér vákumfóliázott MDF lapos konyhák széles választéka mellett rusztikus és natúr fenyő konyhabútorok közül is választhat. Emellett nem csak ajtóformát, korpuszt de fogantyúkat is választhat, így az otthonába legmegfelelőbb az igényeinek legideálisabb konyhabútort tudja kiválasztani áruházunkban.
A konyhabútort fedő munkalapok vastagsága időtálló és nagy teherbírású. A komfortosságot, kényelmes használatot számtalan kiegészítő teszi még kényelmesebbé, úgy mint a becsapódásmentes ajtók és a fehér kávával felszerelt fiókok és még sorolhatnánk. SZámtalan konyhai kiegészítő közül választhat kínálatunkban, így a bútor mellettt azonnal kiválasztható akár a csaptelep vagy egyéb konyhai gépek egyaránt.
A precízen megtervezett konyhabútorok optimális tárolási lehetőséget biztosítanak, a polcokon, fiókokban az evőeszközöket, tányérokat, lábasokat, poharakat átláthatóan el tudja helyezni, így mindig rendet tud tartani konyhájában, mely nagyban hozzájárul a konyhatündérek sikeres tevékenységéhez.